На луцькій трасі інспектори затримали «маршрутку-двійника»

1694 0

Ми у соцмережах:

На луцькій трасі інспектори затримали «маршрутку-двійника»

Сьогодні під час спільного рейду працівники відділу безпеки дорожнього руху разом з Інспекторами управління Укртрансбезпеки у Рівненській області у смт. Клевань, що неподалік Рівного, за порушення «Правил дорожнього руху» зупинили маршрутку «Рівне – Клевань», яка перевозила 12 пасажирів.

При перевірці документів та звірці номера шасі, інспектори встановили, що номер шасі у «Мерседесі» не відповідають записам в реєстраційному документі та в автоматизованій пошуковій системі, а дублююча табличка з боку водія закріплена кустарним способом.

Патрульна поліція Рівненської області повідомила, що дозвільні  документи на перевезення пасажирів були відсутні взагалі. На місце події викликали слідчих. А інспектори управління Укртрансбезпеки в Рівненський області в свою чергу склали на водія автобуса протокол про адміністративне правопорушення, що передбачене ч.1 ст.164 КУпАП, тобто за здійснення господарської діяльності з надання послуг по перевезенню пасажирів , не маючи ліцензії та не будучи зареєстрованим як суб’єкт господарювання. Штрафна санкція складає 17000-34000 гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також