На «Різдвяний бал-2019» до Рівного приїдуть судді із Франції, Греції, Італії, Румунії та Молдови

1204 0

Ми у соцмережах:

На «Різдвяний бал-2019» до Рівного приїдуть судді із Франції, Греції, Італії, Румунії та Молдови

Напередодні Різдва у міському палаці культури протягом двох днів проходитиме Міжнародний фестиваль зі спортивно-бальних танців.

Організовує бал GRAND Ukrainian TOUR, щоб об’єднати всіх спортсменів України. Танцюристи змагатимуться у форматі високої конкуренції, доброзичливості та відкритості за правилами UDSC - WDC.

Різдвяний бал відбудеться 21-22 грудня.  Проходитиме бал під патронатом міського голови Володимира Хомка. У програмі - показові виступи бронзових призерів Чемпіонату Європи з латиноамериканського шоу серед професіоналів Олександра Почтаренко та Анастасії Богуславської.

"Різдвяний бал" відбуватиметься вже шістнадцятий рік поспіль. За словами організатора заходу Романа Гриценюка фестиваль із спортивних танців за ці роки набув величезних масштабів.

- Минулого року понад 1400 пар з усієї України змагалися за перемогу у різних вікових категоріях. Цього року очікуємо не менше учасників.розповідає організатор заходу Роман Гриценюк. - Змагання триватимуть упродовж двох днів. Традиційно перший день у нас - це виступи професійних танцівників та офіційна частина, другий день - виступи наших діток. Також очікуємо на приїзд 5 суддів з різних країн: Франції, Греції, Італії, Румунії та Молдови.

Захід проходитиме у Міському Палаці Культури. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також