На Рівненщині зіштовхнулися дві вантажівки. Один водій загинув, інший - в лікарні

4382 0

Ми у соцмережах:

На Рівненщині зіштовхнулися дві вантажівки. Один водій загинув, інший - в лікарні

Жахлива ДТП трапилася учора пізно ввечері. На автодорозі Городище - Рівне - Старокостянтинів поблизу блокпосту в селі Вельбівно Рівненського району.

В аварію потрапили дві вантажівки - «VOLVO FH 440» та «RENAULT MAGNUM 430», остання перекинулася на бік.
 
 - Внаслідок ДТП водій «RENAULT MAGNUM 430» загинув на місці пригоди. Його тіло рятувальники деблоковували з під вантажівки.Також з метою недопущення виникнення загорання вогнеборці від'єднали клеми акумуляторних батарей в «RENAULT MAGNUM 430»,  також змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги, - розповіли в ГУ ДСНС у Рівненській області. - Водія автомобіля марки «VOLVO FH 440» доставлено до хірургічного відділення Острозької лікарні. Його стан оцінюють медики.
 
Також внаслідок ДТП від удару одного з вантажних автомобілів впала бетонна електроопора на припаркований поряд легковий автомобіль, але ніхто не постраждав. Наразі усі обставини встановлюють працівники поліції.

Ось, що розповідають правоохоронці з відділення у м. Острог:

 - Вчора близько 22:20 у селі Вельбівно водій автомобіля «Volvo» — 40-річний житель Хмельницької області, проігнорувавши вимоги дорожніх знаків, не дотримався правил проїзду блок-постів та в’їхав у бетону конструкцію останнього. Авто виїхало на зустрічну смугу руху, де відбулося зіткнення із автомобілем «Renault Magnum» під керуванням 36-річного жителя Тернопільської області. Вантажівка «Renault», яка перевозила зерно, перекинулась, а водій випав із салону та потрапив під колеса автомобіля «Volvo».
отримані 36-річним мешканцем Тернопільщини травми виявилися несумісні з життям. Водія іншої вантажівки госпіталізували до лікарні. Також в автопригоді було пошкоджено ще й легковик «Ford», який був припаркований на узбіччі. На щастя, на момент ДТП у салоні нікого не було


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також