На п`яного водія одягли наручники

1601 0

Ми у соцмережах:

На п`яного водія одягли наручники

Патрульні радять водіям: «Випили спиртного – не сідайте за кермо!».

Сьогодні, близько другої годині ночі,  на вулиці Князя Володимира у Рівному патрульні помітили автомобіль "Рено", який їхав із включеною аварійною сигналізацією та без ближнього світла фар. Інспектори зупинили транспортний засіб, щоб переконатися у його технічній справності та поцікавитись, чи не потрібна допомога водію. Однак, коли підійшли до дверей авто,  побачили, що водій пересів на заднє пасажирське сидіння і намагався вдавати, що спить,  зачинившись в автомобілі. На прохання поліцейських  чоловік вийшов з автомобіля, але ніяких документів для перевірки не надав. Натомість, несподівано почав втікати. Його наздогнали, затримали та одягнули наручники. 25-річний рівнянин від проходження огляду на стан сп'яніння на місці зупинки та в медичному закладі відмовився у присутності двох свідків.

Патрульні склали на водія протокол за керування у стані сп’яніння (по відмові) та винесли постанову за керування без відповідних документів). До слова, це уже не перше порушення такого характеру на рахунку цього водія.

Патрульна поліція Рівненської області повідомила, що  лише за минулу добу рівненські патрульні виявили 5 нетверезих водіїв. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також