На посаду заступника директора департаменту будівництва на Рівненщині претендує юристка

2276 0

Ми у соцмережах:

Оксана Хіноцька. Фото - з її резюме на сайті Work.ua

З приходом нового голови Рівненської ОДА Віталія Коваля було звільнено усе керівництво обласного департаменту будівництва та архітектури.

Звільнили і директора департаменту Ярослава Мазярчука, і його заступників Олександра Карачинського та Вадима Бобрікова.

З вересня виконує обов’язки директора Віталій Кардаш, який доти керував управлінням дорожнього господарства при цьому ж департаменті.

Відповідно до інформації з Єдиного порталу вакансій державної служби, конкурс на керівні посади у департаменті не оголошували. Проте вже є претендент на посаду заступника директора.

Так, на сайт НАЗК електронну декларацію як кандидатка на посаду подала 29-річна Оксана Хіноцька.

Пані Хіноцька працювала останні два роки помічницею адвокатки Ірини Павлюк, а також юрисконсультом  рівненського товариства «ВІВ Вест», що торгує деревиною та працює у видобувній галузі. Раніше пані Хіноцька також працювала юристом у сарненській райлікарні, держінспектором у сарненській податковій та державним виконавцем у Володимирці.

Як йдеться у резюме кандидатки на посаду заступниці директора обласного департаменту будівництва, вона спеціалізується на публічних закупівлях, тобто, найімовірніше, вона відповідатиме за проведення тендерів на будівництво та реконструкцію за бюджетні кошти.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також