На посаду головного лікаря тубдиспансеру у Рівному – чотири претенденти

2094 0

Ми у соцмережах:

Один з претендентів на посаду - Юрій Лазаревич. Фото з його сторінки у Facebook

Сьогодні спеціальна медична комісія, утворена з депутатів облради, громадських активістів та членів колективу Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру, обиратиме головного лікаря згаданого закладу.

Вчора о 18:00 закінчився прийом документів від охочих очолити заклад. Подалися на конкурс чотири кандидати.

Серед претендентів – лікар обласного шкірно-венерологічного диспансеру Сергій Гордієвич, керівник рівненського відділення «Всеукраїнської мережі ЛЖВС» (організації, яка відстоює права ВІЛ-позитивних та інших хворих) Юрій Лазаревич, лікар-хірург обласної дитячої лікарні Федір Аврук та головний лікар дитячого туберкульозного санаторію «Новостав», що у Рівненському районі, Олег Кравець.

Комісія, яка визначатиме переможця конкурсу, засідатиме з 10:00 у 301 кабінеті Рівненської облради.

Зазначимо, що головний лікар обласного протитуберкульозного диспансеру не лише керує цим закладом, а й автоматично стає головою правління об’єднання «Фтизіатрія», в яке входять, окрім тубдиспансеру, три туберкульозні лікарні та два санаторії на Рівненщині.

До березня тубдиспансером керував Ростислав Рожанський, який на посаді незмінно був з 2001 року. Цього року п.Рожанський відмовився брати участь у конкурсі, зазначивши, що не може руйнувати те, що так довго будував.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також