На Полісся привезуть двох воїнів, які загинули в один день на війні

2548 0

Ми у соцмережах:

На Полісся привезуть двох воїнів, які загинули в один день на війні

Микола Базилевич з села Сварицевичі, що на Дубровиччині, загинув 15 листопада. Це сталось неподалік села Кринки у Херсонській області. Цього ж дня загинув Тарас Чернецький з села Ясинець. Його життя обірвалось у Бахмутському районі на Донеччині.

3 листопада Тарасу Сернецькому виповнилось 37 років. Кортеж з тілом загиблого воїна ви\жджатиме з Рівного 18 литсопада орієнтовно о восьмій годині ранку. Зустріч в Бережниці буде орієнтовно  о  9:30. Церемонія прощання та поховання військовослужбовця відбудеться в церкві села Селець о 12:00, поховають захисника на кладовищі у селі .Ясинець.

- Гідно зустрінемо та проведемо в останню земну дорогу Героя, який віддав своє життя за нашу Батьківщину і кожного з нас! - закликає земляків Дубровицька міська рада. 

А коли прибуде кортеж з тілом Миколи Базилевича, повідомлять пізніше.  Він був призваний в ЗСУ цьогоріч у червні, а у жовтні земляки  збирали кошти на автомобіль та дрон.

- Микола Базилевич - люблячий син, чоловік, батько, брат. Щирий, добрий, чуйний, найкращий. Його жертовність та самопожертва заслуговують на велику вдячність і вічне визнання, а сміливість і відвага - на повагу та пам'ять. Він був прикладом того, що справжні Герої завжди готові стати на захист інших, навіть ціною своєї власного життя.
Герої не вмирають, вони стають нашими Янголами-захисниками! Вічна пам’ять та вічна слава Герою! -
йдеться у повідомленні Дубровицької міської ради.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також