На Херсонщині та Запоріжчині загинули два військовики з Сарненщини

1805 0

Ми у соцмережах:

На Херсонщині та Запоріжчині загинули два військовики з Сарненщини

Загинув Павло Глабець з Вирівської громади та Сергій Кузьмич з Сарненської тергромади.

Під час виконання бойового завдання в Херсонській області загинув 21-річний Павло Глабець, житель села Ясногірка. Воїн захищав Україну із 27 квітня 2022 року. 

Вирівська громада висловлює співчуття родині, односельцям, друзям, бойовим побратимам Героя. Нехай пам'ять про Захисника навіки залишиться у серцях. Про дату прибуття кортежу з тілом Захисника, час та місце поховання буде повідомлено згодом.

А під час ворожого ракетного удару по воїнах 128-ої бригади на Запоріжчині загинув Сергій Кузьмич,  родом з села Городець.

Старший солдат військової частини А1556, мешкав з родиною на Тлумаччині, що на Івано-Франківщині, звідти й призвався до війська. Герою було лише 26 років...

- Це проти законів природи, щоб батьки хоронили своїх нащадків. Але клята війна живе своїми законами, руйнуючи до останку всі людські норми та правила. Висловлюємо слова щирих співчуттів родині, друзям побратимам Героя. Спочивай з миром, наш вірний земляче. Останній спочинок Сергій Кузьмич знайде на Івано-Франківщині, - повідомляє у Телеграмі Сарненська міська рада. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також