На Харківщині загинув військовик з Костополя

2142 0

Ми у соцмережах:

На Харківщині загинув військовик з Костополя

Кривава війна щодня забирає життя українських героїв, які з перших хвилин стали на захист рідної землі. Під час виконання військового обов’язку, 20 квітня на Харківщині загинув ще один наш земляк - Володимир Рудик з Костополя. Йому було 48 років.

Сьогодні, 29 квітня, о 15:30 у Костополі  відбудеться прощання у рідній домівці воїна за адресою вул.8 березня, 2, кв. 7.
Потім о 16:30. у соборі Петра і Павла розпочнеться панахида за загиблим Володимиром Рудиком, а після неї - відбудеться піша хода до Майдану Шевченка. Поховають земляка на «Новому» кладовищі поруч з іншими воїнами Небесного легіону.

Костопільська міська рада просить мешканців міста у напрямку руху похоронного кортежу утворити «живий» коридор та віддати шану Герою. Схилімо голови в скорботі! Вічна пам’ять! 

Сьогодні на території Костопільської територіальної громади оголосили День жалоби, щоб вшанувати пам’ять військовослужбовців Збройних сил України – жителів Костопільської міської територіальної громади, що трагічно загинули захищаючи незалежність, суверенітет і України.

О 12:30 год у соборі Петра і Павла Костополя  розпочнеться панахида за 31-річним Вадимом Калауром. Він загинув 22 квітня  під час виконання бойового завдання в районі смт. Новотошківське, Луганської області.

А у селі Гута - о 12: 00 розпочнеться панахида за загиблим Миколою Романцевим у місцевому храмі. Поховають Героя на сільському кладовищі. Він загинув 24 квітня під час ворожого артилерійського обстрілу поблизу міста Золоте.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також