На Дубенщині вогонь охопив ліс, дим обволік увесь масив на 30 га (ФОТО)

2927 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині вогонь охопив ліс, дим обволік увесь масив на 30 га (ФОТО)

У Дубенському районі рятувальники врятували від згоряння 30 гектарів лісового масиву. Пожежу гасили понад дві години.

 29 квітня о 12:25 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про те, що в селі Грядки Дубенського району сталося загоряння лісового масиву ДП «Дубенське ДЛГ», а саме 21-й квартал Любомирського лісництва.

На місце пожежі було направлено чергове відділення вогнеборців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубна та працівників Дубенського лісового господарства.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що виникла низова та верхова пожежа на площі приблизно 0,7 га. Через суху та вітряну погоду вогонь набирав обертів та міг поширитися на усі 30 га лісового масиву.

На гасіння було подано вогнегасні речовини. Крім пожежних автоцистерн, на місці також працювали трактори, які оборювали осередки горіння з метою недопущення перекидання вогню.

О13:18 пожежу вдалося локалізувати, а о 14:35 повністю ліквідувати.

Жертв та постраждалих немає. Врятовано 30 га лісового масиву. До гасіння було залучено шість одиниць техніки (4 пожежних автомобілі та 2 трактори) та 30 чоловік особового складу лісників та вогнеборців. Причину пожежі та розмір збитків встановлюють.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також