Муляренко не писатиме заяву про відставку достроково

1946 0

Ми у соцмережах:

Муляренко не писатиме заяву про відставку достроково

За два дні після президентських виборів три голови ОДА – Львівської, Миколаївської та Закарпатської – написали заяви на відставку. Очільник Рівненської обласної державної адміністрації йти з посади достроково не буде.

Про це Олексій Муляренко зазначив в інтерв’ю «РВ» вчора, 24 квітня.

- Я планую продовжити свою роботу на посаді голови ОДА, у мене немає підстав писати заяву про відставку сьогодні чи завтра, - зазначив п.Муляренко. – Вважаю, що ми на високому рівні робили і продовжуємо робити свою роботу, у нас є гарні результати, а тому залишити напризволяще роботу адміністрації, як мінімум, безвідповідально. Окрім того, усі процеси відбуваються швидко, тож не бачу жодних застережень, щоб дочекатися інавгурації, указу президента і передати справи наступникам, щоб не відбувалося ніяких збоїв і Рівненщина могла спокійно працювати. Я вчуся закінчувати каденцію на посаді голови ОДА і вважаю за потрібне зробити це яскраво і правильно.

Олексій Муляренко також додав, що вибори президента в області «пройшли на високому рівні, а це показник демократичної крани».

- Я очікував, що в області буде саме такий результат, хоч і сподівався на інший. Спрацювали суб’єктивні та об’єктивні фактори, проте рівень підтримки Петра Порошенка у нашій області був одним із найвищих, а це й оцінка нашій команді за останні кілька років. Як і Петро Порошенко, я приймаю результат, який отримала Україна. Дай Боже, щоб нова команда могла спрацювати таким чином, щоб ріст економіки та всі позитивні процеси, які було розпочато, не зупинилися, - додав п.Муляренко.

Нагадаємо, що 60,1% виборців, які прийшли голосувати у другому турі на Рівненщині, підтримали Володимира Зеленського. 37,5% віддали свої голоси за Петра Порошенка. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також