МОЗ віддає свій лабораторний центр у Рівному (ПЕРЕЛІК МАЙНА)

3638 0

Ми у соцмережах:

МОЗ віддає свій лабораторний центр у Рівному (ПЕРЕЛІК МАЙНА)

Міністерство охорони здоров’я передає Рівненській обласній раді цілісні майнові комплекси державної установи «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ».

На наступній сесії обласні депутати  голосуватимуть за прийняття майна лабораторного центру (колишня СЕС - Ред.) у комунальну власність.

Обласна рада зобов’язується «використовувати комплекс за цільовим призначенням та не відчужувати у приватну власність».

Як зазначає в.о.директор Рівненського обласного лабораторного центру Роман Сафонов, лабораторні центри у наступному році приєднуватимуть до центрів громадського здоров’я, які є комунальними закладами обласних рад.

Таким чином у наступному році Рівненський лабораторний центр ще отримуватиме фінансування з державного бюджету, а з 2020-го, найімовірніше, як частина центру здоров’я фінансуватиметься з обласного бюджету.

Відповідно до проекту рішення про передачу цілісного майнового комплексу, поданого обласним управлінням охорони здоров’я, Рівненський лабораторний центр МОЗ має майно у 17 містах та селищах області – у всіх райцентрах та у Вараші. У деяких населених пунктах – по кілька об’єктів.

Наприклад, у Рівному лабораторний центр має приміщення та землю у трьох місцях: на Пересопницькій,134, Дорошенка,33 та на Котляревського,3, де безпосередньо розташований центральний офіс лабораторного центру.

ПЕРЕЛІК МАЙНА: 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також