Модель торпедного катера S-100 принесла рівнянину «срібло» чемпіонату України

1022 0

Ми у соцмережах:

Модель торпедного катера S-100 принесла рівнянину «срібло» чемпіонату України

Ігор Митчук на всеукраїнських змаганнях представив пластикову модель торпедного катера S-100 в секції "С", який збирав понад шість місяців.

 Чемпіонат України з судномодельного спорту проходив в онлайн режимі у Києві. В ньому взяли участь спортсмени з 14-ти областей України та Києва, повідомляє Суспільне.

Рівнянин отримав срібло на чемпіонаті Українифото Рівненська міська рада
Ігор Митчук
Ігор Митчук виборов "срібло", представивши суддям стендову модель "Торпедного катера S-100" в секції "С". Хлопець є вихованцем гуртка "Судномоделювання" Рівненського міського центру творчості учнівської молоді, який відвідує понад чотири роки.
- Для мене такий результат – це була несподіванка. Обрав цю модель "Торпедного катера S-100", напевно, тому, що це одна з кращих моделей, яку можна було вибрати. Боротьба була запеклою, адже усі учасники були сильними та у всіх були однакові шанси на перемогу, ділиться своїми враженнями Ігор Митчук.
Юнак додає, що окрім "срібла" він виконав розряд кандидата в майстри спорту.
Рівнянин отримав срібло на чемпіонаті Українифото Ігор Митчук
Американський лінкор – USS Arizona
Тепер 15-річний хлопець готується до нових змагань та готує два судна: американський лінкор – USS Arizona та німецький лінкор Bismarck – це судна другої світової війни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також