Міжнародну трасу перекрив натовп з плакатами «Руки геть від Укрспирту» (ФОТО)

1696 0

Ми у соцмережах:

Міжнародну трасу перекрив натовп з плакатами «Руки геть від Укрспирту» (ФОТО)

Сьогодні вранці, 14 червня, трасу «Київ-Чоп» у Корці перекривали працівники Державного підприємства "Зірненський спиртовий завод". При цьому тримали плакати з вимогою ндо «фіскалів» «забрати руки» від ДП «Укрспирт», до якого вони відносяться.

Таким чином, працівники заводу хочуть привернути увагу громадськості та керівництва країни до блокування роботи підприємства.

Ми звернулися з проханням до президента Петра Порошенка, керівника уряду Володимира Гройсмана та інших вищих органів влади з проханням зняти блокування фіскальною службою рахунків ДП «Укрспирт», - каже голова профспілки ДП «Зірненський спиртовий завод» Валентина Галайчук. – В результаті таких дій фіскальної служби понад 5 тисяч працівників «Укрспирту» можуть залишитись без зарплати, в тому числі і 130 працівників Зірненського спиртзаводу. А для більшості наших працівників заробітна плата – єдиний дохід.

Перекриття траси тривало годину з перервами кожні 15 хвилин: впродовж 15 хвилин люди з плакатами ходили по пішохідному переходу, а поліцейські не допускали руху транспорту по трасі. Наступні 15 хвилин водії мали можливість продовжувати рух.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також