Мити — обов’язково!

1364 0

Ми у соцмережах:

Мити — обов’язково!

Фахівці зазначають, що для того щоб убезпечити свій організм від мікробів, а також захистити здоров’я від потенційного ризику, мити руки потрібно не тільки після відвідування туалету. Є предмети, на яких назбирується набагато більше хвороботворних бактерій.

Найбільше мікробів знаходиться на грошах: бактерії порожнини рота, кишкові палички та ін. Далі йдуть громадські місця: двері, поручні, сидіння, транспорт, туалет та ін. До речі, на меню в кафе і ресторанах збирається величезна кількість бактерій. Тому після того, як офіціант прийме замовлення, потрібно ретельно вимити руки.

Не менш небезпечною є й чужа ручка, оскільки вона містить у 10 разів більше хвороботворних бактерій, ніж сидіння в транспорті.

Окрім того, любителям домашніх тварин доведеться відмовитися від тісних контактів, а якщо ви і погладили вихованця, то необхідно відразу вимити руки. Також не можна допускати, щоб коти чи собаки облизували обличчя господаря.

До чорного списку також потрапили: смартфони, кухонна губка, унітази, мильниці та крани в громадських туалетах. І всі поверхні в кабінеті лікаря, адже в медичні заклади приходять люди з різними інфекціями. Після обробки сирого м’яса також необхідно мити руки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також