Мікроавтобус, який сьогодні потрапив у ДТП біля Житомира, належить подружжю Луциків

7513 3

Ми у соцмережах:

Мікроавтобус, який сьогодні потрапив у ДТП біля Житомира, належить подружжю Луциків

Керівник обласного управління Укртрансбезпеки Микола Коваленко повідомив, що Тетяна Луцик у січні минулого року отримала ліцензію на пасажирські перевезення.

Тоді вона надала всі необхідні документи, але після ДТП стало відомо, що в діяльності перевізника виявили низку порушень.

Журналісти телеканалу UA: Рівне  поспілкувалися телефоном із Петром Луциком, власником мікроавтобуса. Він розповів, що ліцензію на пасажирські перевезення вони тоді не оплатили, тому що передумали цим займатися. Днями він позичив транспортний зсіб своєму другу. За словами Петра Луцика, звідки та куди той віз людей, йому невідомо. 

Нагадаємо, що на  Житомирщині маршрутка з рівненськими номерами в'їхала у вантажівку ДАФ. Десять людей загинуло та ще 10 - були травмовані. З десяти загиблих відомі прізвища лише чотирьох. Це: громадянин Грузії, 1962 року народження, житель м. Полонного Хмельницької області, 1974 р.н. (водій маршрутного автобуса), житель с.Гульська Новоград-Волинського району, 2004 р.н., жителька м.Києва (уродженка Рівненщини), 1958 року народження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також