Медведєв пригрозив ядерною зброєю за удари по Криму. Подоляк відповів

819 0

Ми у соцмережах:

Медведєв пригрозив ядерною зброєю за удари по Криму. Подоляк відповів

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв пригрозив українцям «ударом відплати», якщо вони атакуватимуть військові об'єкти росіян в окупованому Криму, і заявив, що «запалає вся Україна», очевидно натякаючи на застосування ядерної зброї.

Маячню Медведєва опублікувало російське агентство РБК у Telegram.

- Ніяких переговорів у цьому випадку не буде, будуть тільки удари відплати. Запалає вся Україна, що залишилася під владою Києва… Наша відповідь може бути будь-якою. Про це цілком чітко сказав президент Росії. Ми не ставимо перед собою жодних обмежень і залежно від характеру загроз готові застосовувати всі види зброї. Відповідно до наших доктринальних документів, включно з Основами ядерного стримування, — сказав прислужник російського диктатора. 

Радник Офісу президента України Михайло Подоляк відповів на нові погрози Медведєва, нагадавши, що Україна може звільняти окупований Крим як захоче, повідомляє NV.UA.

- Міжнародне право чітке. Україна може звільняти свої території, застосовуючи будь-які інструменти. Крим — Україна, — написав він у Twitter.

За словами Подоляка, погрози офіційних осіб РФ про «удари відплати» є тільки фіксацією намірів вчинення масових убивств і спробою залякати у традиційному стилі росіян.

- Завжди ігноруйте Медведєва, додав радник ОПУ.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також