Мазяр розпочинає з перемоги

1399 0

Ми у соцмережах:

Мазяр розпочинає з перемоги

Після невдалого старту у весняній частині чемпіонату «Верес» отримав нового тренера. Ним став Володимир Мазяр, який ще восени очолював команду вищої ліги, з якою пройшов шлях із самих низів вітчизняного футболу.

Верес

НК "Верес" (Рівне) — ФК "Енергія" (Нова Каховка) — 2:0 (0:0) Рівне, 17 квітня, стадіон "Авангард", 4800 глядачів «Верес»: Семено, Пінчук, Ткачов, Рафальський (Логінов), Зозуля, Малиш, Орловський, Гарванко (Луканюк), Волошинович, Яременко, Лакуста (Скоцький). «Енергія»: Зелінський, Андрєєв, Квачов, Іздебський, Дедяєв, Волков (Носов), Хорольський, Доля, Фаюк (Савін), Гайдаєнко, Бочак (Шевченко). Голи: Лакуста (65), Волошинович (84)
На домашній поєдинок проти команди із Нової Каховки «Верес» вийшов у наполовину оновленому складі. Новий тренер випустив на поле двох футболістів, яких встиг запросити до Рівного, а також тих, хто за попереднього наставника не потрапляв у стартовий склад. Тепла погода сприяла тому, щоб на руїни стадіону «Авангард» прийшла ледь не максимальна кількість глядачів. Вони побачили на полі зовсім інший футбол, ніж той, що був два тижні тому. «Верес», як виявилося, вміє атакувати, що не могло не сподобатися публіці. І хоча більшість передач із флангів летіла абикуди, не полишала впевненість у тому, що господарі поля таки досягнуть свого. Не завадили грі команди і дві заміни, які було зроблено вже у першому таймі через травми. Після того, як гості втомилися вибивати м'яча від своїх воріт, рівняни заштовхали його у чужі ворота — відзначився Олександр Лакуста. А згодом новачок команди Ростислав Волошинович забив другий м'яч і встановив остаточний результат. Таблиця Що стало причиною успіху? Удача чи слабкість суперника? Було і перше, і друге, адже гра «Вереса» поки що далека від досконалості. Але вже тепер помітний вплив на гру нового тренера — так, як за Мазяра, відроджений «Верес» не грав ані за Луткова, ані за Богатиря, які вже встигли покерувати командою цього сезону. Тож цілком може бути, що надалі люди ходитимуть на стадіон не лише заради масового видовища, а й задля того, щоб побачити насправді цікаву і результативну гру «Вереса». Тому що досі саме якісного футболу не вистачало «народному клубу», аби підкріпити ентузіазм тих людей, які повернули до Рівного великий футбол. Наступний матч «Верес» проведе на виїзді проти столичного «Арсенала», а у Рівному зіграє напередодні Великодня 30 квітня.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також