Майже 100 власників меблевих компаній України обговорили у Рівному розвиток бізнесу

1387 0

Ми у соцмережах:

Майже 100 власників меблевих компаній України обговорили у Рівному розвиток бізнесу

Заступник голови Рівненської ОДА Сергій Гемберг спілкувався з лідерами меблевого бізнесу та з експертами галузі з усієї України.

Учасники заходу обговорювали ключові виклики, які стають на шляху розвитку українських виробників меблів сьогодні. Про те, як продовжувати розвиватися в умовах війни, про кластери, перспективи експорту у 2023 році та грантові можливості для розвитку меблевого бізнесу.

За словами Сергія Гемберга, деревообробна та меблева промисловість є одним із визначальних і найбільш високотехнологічних галузей господарського комплексу Рівненської області. Лише за останні роки у такі підприємства було залучено сотні мільйонів євро інвестицій.

- За розрахунками експертів, Україна може стати найбільшим виробником меблів у Європі. При чому внесок Рівненщини тут може бути визначальним. Тож спільно працюємо над розвитком меблевого бізнесу, незважаючи на ті перешкоди, які сьогодні стоять перед кожним із власників компаній, - зауважив Сергій Гемберг.

Загалом Рівненщину відвідали майже 100 власників меблевих компаній з усієї України. Вони мали можливість обмінятися інформацією, налагодити партнерства та співпрацю, попрацювати у напрямі пошуку рішень на виклики сьогодення у широкому колі.

Захід для лідерів меблевого бізнесу був організований бізнес-школою Smart People в рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією GIZ Ukraine. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також