«Майданець! Нема доріг, нема посади!»

2199 0

Ми у соцмережах:

фото - Павла Паксіватова

З цими та іншими, подібними за змістом, зверненнями на адресу начальника Костопільського райавтодору Віталія Майданця приїхали сьогодні активісти громадської організації «Авто Євро Сила-Рівне» в Костопіль.

Близько сотні осіб на 20 автомобілях приїхали до будівлі райавтодору, вимагаючи звільнення його начальника через неякісний ремонт доріг або його повну відсутність на окремих автошляхах, особливо до сіл. Вони привезли й поставили на порозі розбиті на поганих дорогах деталі автомобілів та поклали лопати для шляховиків як вимогу негайно відремонтувати дороги.

Віталій Майданець до активістів не вийшов, оскільки саме цього дня, як повідомили його підлеглі, він перебував у відрядженні. Урешті вони наклеїли на будівлю наліпки з вимогою звільнити начальника райавтодору Майданця і поїхали до його будинку на вул.Проектовій, де на воротах залишили такі ж наліпки.

Учасники «Авто Євро Сили-Рівне» також відвідали Костопільську міську раду та районну адміністрацію, аби привернути увагу чиновників до поганого стану доріг у місті та в районі. З цією ж метою вони обвели білою фарбою вибоїни на дорогах, які необхідно негайно усунути, в тому числі й чималу ділянку на вулиці Степанській біля заїзду на територію підприємства «Свиспан Лімітед», яку неможливо об’їхати, окрім як зустрічною смугою руху, що є небезпечним й змушує водіїв порушувати правила. 

Учасників акції супроводжувала поліція. Нещодавно аналогічні заходи відбулися у Рівному, й після цього обведені ями на вулицях обласного центру залатали.

відео  Havryliuk Igor у Фейсбуці.

 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також