Львів`янин віз спирту на мільйони гривень, а запевняв, що це зимовий склоочисник

811 0

Ми у соцмережах:

Львів`янин віз спирту на мільйони гривень, а запевняв, що це зимовий склоочисник

Правоохоронці повідомили про підозру 56-річному львів’янину у перевезенні контрафактного спирту на майже 4,5 млн. гривень під виглядом омивача скла

Цьогоріч у лютому чоловік придбав понад 22 тонни спирту етилового без жодних документів і перевозив його у 112 пластмасових бочках.

7 лютого на автодорозі «Київ-Чоп», у селі Грушвиця Перша, Рівненського району, патрульні зупинили вантажний автомобіль «Scania», який перевозив незаконний товар.

Водій під час перевірки надав товарно-транспортну накладну, відповідно до якої у вантажівці мало бути 20 тонн зимового автомобільного омивача скла. Під час огляду місця події слідчо-оперативною групою виявилось, що в бочках рідина, схожа на спирт етиловий. Це підтвердив і висновок експерта, проте вміст бочок не відповідає ДСТУ спиту. Орієнтовна вартість вилученої рідини – майже 4,5 млн гривень.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомляє: і на контрафактний алкоголь, і на автомобіль «Scania» суд наклав арешт. Досудове розслідування проводять слідчі СУ ДФС у Рівненській області.

Санкція статтей, які інкримінують львів'янину, передбачає штраф до 170 тисяч гривень із конфіскацією та знищенням незаконно виготовленого товару.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також