Львів`яни звинувачують мешканця Рівненщини у шахрайстві та відмиванні доходів

771 0

Ми у соцмережах:

Львів`яни звинувачують мешканця Рівненщини у шахрайстві та відмиванні доходів

Мешканця Рівненської області віком 34 роки викрили слідчі Львівського районного управління поліції № 1 спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Мова йде про нежитлове приміщення – цокольний поверх загальною площею майже 62 м кв, який розташований у будинку на одній із центральних вулиць міста Львова.

Для цього обвинувачений звернувся з підробленим документами до державного реєстратора для оформлення права власності на вищевказане майно, яке на той момент перебувало у комунальній власності.

В подальшому, звернувся до нотаріуса та згідно акту приймання передачі передав вищевказане приміщення до статутного капіталу одного із товариств Львова. В результаті протиправних дій відчужив незаконно набуте нерухоме майно та завдав громаді міста майнову шкоду на загальну суму 1, 5 млн грн., повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, ч.4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України та ч.1 ст.209 (Легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до восьми років. Досудове розслідування триває.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також