Луганчанина, який загинув на війні з рашистами, поховають у суботу на Поліссі

1166 0

Ми у соцмережах:

Луганчанина, який загинув на війні з рашистами, поховають у суботу на Поліссі

Кортеж з тілом Захисника України - Миколи Хауста прибуде у Висоцьку громаду на Дубровиччину у суботу, 8 квітня.

Шлях кортежу – с. Вербівка. Висоцька територіальна громада просить земляків утворити живі коридори та гідно зустріти Захисника України, який поклав своє життя на п’єдестал Перемоги над ворогом.
Про точніший час прибуття кортежу повідомлять згодом. 

На сайті Висоцької тергромади повілрмояють, що Микола Хауст – не житель, не уродженець Висоцької громади. Йому лише 27 років, військовослужбовець ЗСУ, родом з Луганщини. З перших днів війни воював в АТО. Встиг отримати медаль від президента України Володимира Зеленського - «Захиснику Вітчизни», але не встиг ні одружитися, ні мати діточок, ні побудувати будинок.

Для Миколи село Вербівка за час перебування на ротації – стало рідним домом. Цей хлопець запав у серце кожному, хто з ним спілкувався. Щирий, небайдужий, готовий любити весь світ, був надійний, мав шану та повагу серед побратимів. У Вербівку він мріяв повернутися після Перемоги, щоб тут влаштувати своє життя. Але не судилося…

Микола просив, якщо щось, то поховати його у цьому мальовничому поліському селі. Звістка про його загибель пройняла кожного вербівчанина, в кожній хаті плачуть та сумують, як за рідним. Тепер поховати Миколу Хауста у Вербівці стало справою честі.

Не такий слід мріяв залишити Микола у цьому селі, але, нажаль війна забирає найкращих. Пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Слава Україні! Героям Слава! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також