Лікарка швидкої розповіла, як і за що її побили під час надання допомоги

18183 1

Ми у соцмережах:

Лікарка швидкої розповіла, як і за що її побили під час надання допомоги

Черепно-мозкова травма, струс мозку та синдром окулярів – таку «подяку» отримала лікарка швидкої за надання медичної допомоги молодому рівнянину. Щоправда, удару завдав не він, а його товариш, теж рівнянин на ім’я Роман. Подробиці жінка розповіла для «РВ».

 Олена Михайлова на швидкій працює лікарем 33 роки. За цей час ніхто до неї з кулаками ні разу не скакав, хоча випадки прояву агресії були неодноразово.

-          Це був виклик якраз на Маковія, 14 серпня, пізно ввечері, - пригадала вона. – Нам повідомили, що хлопець зламав ногу на вулиці Біла. Виїхавши на місце ми побачили, як один товариш веде попід руки іншого. Вигляд молоді хлопці мали підозрілий, наче в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Одяг на них був брудним. Ми посадовили потерпілого в кабіну швидкої і почали надавати допомогу. Його товариш Роман щоразу норовив залізти туди разом з ним. Я йому пояснила, що він заважає нам виконувати свою роботу і попросила його постояти на вулиці, проте він не слухав. Довелося витягувати його з тісної кабіни за футболку. Він образився та почав говорити про те, що він – дуже хороша людина. Яка викликала швидку для товариша. Бачачи, що людина веде себе не адекватно, я попередила його, що викликаю патрульних. Він ще ліз битися до водія, але той його відігнав. Ми вже мали їхати до лікарні і я сідала в кабіну, коли отримала сильний удар в лоб. Від його сили я вдарилася головою та випала з кабіни на асфальт, вдарилася об бровку і опинилася під машиною. По лиці мені зацебеніла кров. Наш фельдшер почала надавати допомогу вже мені. Викликали ще одну бригаду і патрульних. Романа впіймати не вдалося, а його товариш вибачився і… відмовився від госпіталізації. В мене взагалі виникло враження, що хлопці просто вирішили «погратися у виклик швидкої».

Олена Михайлова зараз знаходиться на стаціонарному лікуванні відділення нейрохірургії Рівненської міської лікарні. У неї розбитий лоб і ніс, струс мозку та закрита черепно-мозкова травма, синдром окулярів (синці під очима від удару, оскільки вона була на той момент в окулярах). Жінка каже, що поки що поліції не вдалося затримати Романа, хоча місце проживання та номер його телефону їм відомі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також