Левішин їде до Чехії, щоб поборотися за фінал

698 0

Ми у соцмережах:

Фото — Szilvia Szab?

Півфінал особистого чемпіонату Європи зі спідвею серед гонщиків до 21 року, що не відбувся у Рівному через карантин, цієї суботи прийматиме чеське місто Пардубіце. Учасники цього півфіналу, а серед них і рівнянин Марко Левішин, поборються за 9 путівок до фіналу, який 12 вересня відбудеться в Угорщині.

— Склад півфіналу дуже сильний, принаймні є десяток спідвеїстів високого рівня, а тому потрапити навіть до числа дев’яти найкращих буде непросто, — говорить менеджер Марка Левішина Сергій Головня. — Зважаючи на те, що цього року Марко майже не тренувався і взяв участь лише у двох стартах, то є певне занепокоєння.

Нагадаємо, Левішин цього року виступав на Відкритому чемпіонаті Латвії та етапі Кубка МАСЕС в Угорщині. В обох стартах він був сьомим.

Щодо інших семи місць у фіналі, то Європейська мотофедерація дасть право їх визначити за рейтингом минулого року відповідним національним федераціям (української федерації у цьому переліку немає).

Що стосується спідвейних змагань у Рівному, то, за словами Сергія Головні, визначено дату — 19 вересня, коли наше місто може провести етап Кубка МАСЕС. Втім, чи буде ця гонка, зважаючи на непередбачувану ситуацію з коронавірусом в Україні та Рівному, наразі невідомо.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також