Легіон «Свобода Росії» анонсував новий рейд на територію РФ

592 0

Ми у соцмережах:

Легіон «Свобода Росії» анонсував новий рейд на територію РФ

Легіон «Свобода Росії» планує ще один рейд на територію РФ протягом найближчого місяця.

Про це в інтерв'ю the Observer повідомив командир легіону з позивним «Цезар».

«Протягом наступного місяця або близько того буде ще один сюрприз. Це буде наша третя операція. Після неї буде четверта, і п'ята. У нас амбітні плани. Ми хочемо звільнити всю нашу територію», - сказав він.

Зазначається, що бійці легіону планують ще один рейд через кордон до Росії й прагнуть скористатися безладом всередині Кремля після заколоту ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина.

«Цезар» вважає, що повстання Пригожина послабило президента РФ Володимира Путіна. Командир легіону впевнений, що путінський режим впаде до кінця 2024 року.

Боєць визнав, що його ополчення може функціонувати лише за допомогою українських військових, але заявив, що, опинившись на території Росії, вони приймають власні незалежні рішення. За його словами, бронетехніка легіону в основному була взята з російських складів, захоплених в Україні.

Командир також додав, що повідомлення РФ про великі втрати серед його бійців є смішними і перебільшеними: «Вони переодягають трупи в українську форму і показують по телевізору. Наші виглядають інакше. Це все була брехня». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також