Лазерне фракційне омолодження

544 0

Ми у соцмережах:

Лазерне фракційне омолодження

Вікові зміни завжди стосуються нашої шкіри. У ній знижується утворення колагенових волокон і дуже повільно руйнується старий колаген. В результаті шкіра стає в'ялою, зморшкуватою, зі складками.

Лікарі косметоги центру естетичної медицини Сліме, допоможемо виправити всі такі дефекти і зробимо вам процедуру фракційного лазерного омолодження.

Лазерне шліфування, в результаті якої ділянка шкіри обробляється Ербієвим лазером для руйнування ороговілого верхнього шару епідермісу з надлишковим пігментом. Відбувається стимулювання процесу регенерації та синтезування нового колагену та еластину.

Омолодження ербієвим лазером

Наші лікарі проводять омолодження шкіри за допомогою лазерної системи Fotona. Процедура триває 20-40 хвилин. Щоб клієнти не відчували дискомфорту, ми застосовуємо місцеве знеболювання у вигляді анестетика.

Особливість фракційного омолодження

Це перспективний та затребуваний напрямок у косметології. Фракційне омолодження діє точково, а не по всій площі шкіри, як при традиційному лазерному шліфуванні. Завдяки чергуванню пошкодженої та неушкодженої областей шкіри, відбувається швидкий темп процесів відновлення, синтезування колагену та еластину, зростання молодих клітин.

Шкіра стає:

  1. Пружною.
  2. Зі здоровим кольором.
  3. З зменшенням та нівелюванням зморшок, пігментних плям та інших недоліків.

Тому якщо у вас знизився тонус і еластичність шкіри, з'явилися глибокі та дрібні зморшки, «мішки», рубці, розтяжки, пігментація, записуйтесь на консультацію щодо фракційного лазерного омолодження, де вас огляне лікар дерматолог, підберуть оптимальний варіант лікування, ознайомлять із ціною.

На якій ділянці проводиться лазерне омолодження

Ви можете омолодити будь-яку ділянку свого тіла.

Зазвичай шліфування піддаються:

  • обличчя;
  • декольте;
  • кисті рук;
  • верхні та нижні повіки (псевдоблефаропластика).

Процедура шкіри обличчя допомагає повністю прибрати або значно зменшити дрібні зморшки і зробити її пружною і еластичною.

Омолодження особи

Лазерне шліфування покращує колір обличчя, усуває пігментацію та ластовиння. Процедура дає вирівнювання шкіри обличчя, звуження розширених пір, усунення або зменшення рубців, шрамів, постакне. Шкіра обличчя оновлюватиметься після процедури ще три місяці та зберігатиме тривалий результат.

Ефект омолодження

За відгуками наших пацієнтів, результат фракційного лазерного омолодження стає видимим вже після 5-7 днів. Можна спостерігати підтяжку, пружність шкіри, зникнення або значне зменшення дрібних та глибоких зморшок, рубців, розтяжок. Такий результат стійкого ліфтингу та розгладження рельєфу шкіри триматиметься 2-3 роки після курсу.

Яка кількість сеансів лазерного шліфування знадобиться для омолодження шкіри

Щоб отримати стійкий та довгостроковий ефект, необхідно пройти 2-3 процедури з перервою у 4 тижні. Скільки всього сеансів буде потрібно, вам скаже лікар на індивідуальній консультації. Тільки після огляду може винести рішення.

Реабілітація

Після процедури необхідно виконувати всі розпорядження лікаря:

  1. Користуватися 3-4 рази на день протягом перших трьох днів протизапальним пом'якшуючим кремом.
  2. Активно зволожувати цілий місяць зволожуючим кремом та термальною водою область обробки.

Не піддавати цілий місяць засмагу оброблену ділянку шкіри, щоб уникнути появи пігментації.

Протипоказання

Не слід омолоджувати шкіру лазером при:

  • вагітності та лактації;
  • загострених гострих та хронічних захворюваннях;
  • ушкодження шкіри;
  • герпесі;
  • системні захворювання сполучних тканин;
  • захворювання крові.

Якщо ви не потрапляєте під цей перелік, то чекаємо на процедуру фракційного лазерного шліфування шкіри за акційною вартістю в центрі Slim https://slim.ua/uk.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також