Лабораторія у Рівному виявить, чи якісні ліки в аптеках

565 0

Ми у соцмережах:

фото - Рівненська ОВА

І чи не є вони фальсифікатом.

На Рівненщині презентували оновлену лабораторію з контролю за якістю ліків. Нещодавно установа переїхала з приватного у відремонтоване державне приміщення, що дозволить заощаджувати щомісяця понад 11 тисяч гривень орендної плати. Нова локація займає площу майже 160 квадратів.
 
Як повідомляє прес-служба Рівненської ОВА, лабораторія пройшла атестацію Держлікслужби та відтепер має дозвіл проводити інспектування та лабораторні дослідження якості ліків, а також здійснювати виробництво ліцензійних медикаментів.
 
Учора свідоцтво про атестацію вручив колективу лабораторії заступник голови Держлікслужби України Володимир Короленко, який приїхав до Рівного.
 
 - Лабораторія обладнана сучасними приладами, тому перевірка якості ліків - на досить високому рівні. Дякую фахівцям, які працюють тут, адже контроль медичних препаратів напряму пов'язаний із здоров’ям людей. А люди – головна наша цінність, - каже перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, який взяв участь у відкритті оновленої лабораторії.
 
Тож якщо у рівнян виникли сумніви щодо якості придбаних медикаментів, вони можуть звернутися на вул. 16 липня, 38, в Державну службу з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Рівненській області за телефоном (0362) 266 698. Або можна написати на електронну адресу dls.rv@dls.gov.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також