Кутовий

1300 0

Ми у соцмережах:

Кутовий

П'яте місце на етапі Кубка світу з акробатичного фрістайлу, що пройшов у Білорусі, посіла рівнянка Ольга Полюк... Рівненський БК-93-ОШВСМ у Львові двічі був сильнішим за дублерів «Галичини»... З трьома медалями повернулися юні вихованці Рівненської ДЮСШ №5 з боксерського турніру пам'яті Володимира Камнєва, що пройшов у Луцьку... Футбольний клуб «Малинськ» виграв Зимову першість Рівного пам'яті Володимира Шморгуна... Київська команда «Мурена» стала переможцем першого етапу Кубка України з підводної стрільби, що пройшов у басейні рівненської ДЮСШ №3...

П'яте місце на етапі Кубка світу з акробатичного фрістайлу, що пройшов у Білорусі, посіла рівнянка Ольга Полюк. В іншої нашої літаючої лижниці Анастасії Новосад — одинадцяте місце.

Рівненський БК-93-ОШВСМ у Львові двічі був сильнішим за дублерів «Галичини». У першій грі наші баскетболісти виграли — 84:63 (Анатолій Дубнюк — 21 очко), а в повторній — 88:52 (Сергій Роман — 20). Здобув дві перемоги у черговому турі чемпіонату України серед команд першої ліги і БК-93-ОСДЮШОР. Підопічні Анатолія Колота обіграли БК «Липовець». А от ще один представник Рівненщини в цьому турнірі сарненський «Будсервіс» у протистоянні з БК «Житомир» очки розділив. Тож нині у групі «Північ-Полісся» — двовладдя, порівну очок набрали БК-93-ОШВСМ та «Будсервіс».

З трьома медалями повернулися юні вихованці Рівненської ДЮСШ №5 з боксерського турніру пам'яті Володимира Камнєва, що пройшов у Луцьку. Найкраще виступив Максим Березняк, який у категорії до 57 кг посів перше місце. Крім того бронзові медалі здобули Владислав Шумовський (до 46 кг) та Дмитро Лесько (до 64 кг). Загалом участь в турнірі брали 144 боксери з чотирьох областей.

Футбольний клуб «Малинськ» виграв Зимову першість Рівного пам'яті Володимира Шморгуна. У вирішальній зустрічі малинці перемогли ФК «Садове» — 1:0. У грі за третє місце оржівський «ОДЕК» здолав юніорів луцької «Волині» — 2:0.

Київська команда «Мурена» стала переможцем першого етапу Кубка України з підводної стрільби, що пройшов у басейні рівненської ДЮСШ №3. У рівненського «Случа» — друге місце, миколаївський «Інгул» — третій. Загалом участь в Кубку України беруть шість колективів. Під час змагань підводні стрільці долають три дисципліни — влучність, біатлон та естафета.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також