Кращі бюджетні пилососи для сухого прибирання

442 0

Ми у соцмережах:

Кращі бюджетні пилососи для сухого прибирання

Прибирання квартир, приватних будинків, офісів і промислових об’єктів важко уявити без пилососів. Потужна техніка економить час і зусилля на виконання таких справ. Сучасні моделі порохотягів оснащені додатковими функціями, що впливає на їхню вартість. Проте найкращі бренди пропонують не лише дорогі, а й бюджетні та ефективні пилососи. Розглянемо, яку техніку варто придбати для домашнього використання.

5 недорогих і якісних пилососів

Під час вибору порохотяга споживачам варто звертати увагу на силу всмоктування, його потужність, об’єм контейнера. Проте важливо зважати й на виробника техніки. Сучасні пилососи від провідних брендів, представлені на сайті https://comfy.ua/ua/vacuum-cleaner/, компактні, відмінно поглинають навіть найдрібніші часточки пилу:

  • Bosch BGS05A225. Німецький бренд багато років асоціюється з якістю та економічністю. Модель оснащена інноваційним потужним двигуном, має в комплекті прозорий контейнер для пилу. Пилосос компактний, виконаний у сучасному дизайні.
  • Philips FC9334/09. Техніка з інноваційним двигуном захоплює 99,9% часточок пилу та бруду, забезпечуючи легке прибирання різних поверхонь. Спеціальна насадка допомагає якісно очищати від пилу навіть старі килими.
  • Samsung VC07M2110SR. Південнокорейський виробник побутової техніки пропонує сучасний і функціональний пилосос. У моделі висока потужність мотора, сила всмоктування становить 180 Вт.
  • Rowenta RO3927EA. Пилосос із мішком для пилу оснащений додатковим фільтром і має функцію регулювання потужності. Модель компактна, зручна в користуванні, оснащена різними насадками для чищення.
  • Kärcher VC 3 Premium. Циклонна система складається з кількох конусів. Така конструкція забезпечує відмінне всмоктування найдрібнішого пилу. Навіть із наповненим контейнером пилосос працює на всю потужність.

Серед бюджетних варіантів техніки представлені моделі для сухого прибирання. Якщо потрібно чистити м’які меблі, килими, ворсисте покриття, варто звернути увагу на мийні порохотяги.

Контейнер чи мішок для сміття

Під час вибору пилососа для сухого прибирання треба визначитися з типом збору сміття. Доступні за ціною прилади зазвичай комплектують мішками для пилу. Такі моделі прості в експлуатації, їх легко зберігати, проте потрібно систематично очищати пилозбірник. Це важливо, інакше під час прибирання поширюватиметься неприємний запах пилу. 

Порохотяги з контейнерами для сміття простіше чистити. Навіть якщо відсік заповнений, це не впливає на потужність всмоктування повітря. Деякі моделі комплектуються двома відсіками для збору сміття: для дрібних і великих частинок. Чимало циклонних пилососів комплектують додатковими щітками та оснащують спеціальними фільтрами для покращеного збору сміття.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також