Ексголова Рівненської облради Кондрачук — не в президії, а на фронті

4138 0

Ми у соцмережах:

Ексголова Рівненської облради Кондрачук — не в президії, а на фронті

Після відставки з посади голови обласної ради Сергій Кондрачук дуже лаконічно відповідав на запитання, чим планує далі займатися. Однак уже за кілька місяців з’ясувалося, що політик перебуває на фронті — пішов добровольцем у полк «Азов». Тепер замість документів у апараті ради обласний депутат подає боєприпаси до мінометного розрахунку.

Сергій Кондрачук, депутат обласної ради:

Якщо моє рішення й виявилось для когось несподіваним, то точно не для людей, котрі мене знають. Піти захищати рідну землю я мав ще раніше. Коли, ще перебуваючи на посаді голови, почав писати письмові заяви з проханням «зняти броню» з мене, то з військкомату приходила відповідь: «з громадянина Кондрачука С. Ю. неможливо зняти бронювання».

Одразу ж після звільнення з посади і автоматичного «розбронювання», я зателефонував у полк «Азов», з представниками якого підтримував зв’язок ще з 2015 року, коли це ще був не полк, а батальйон «Азов». Певною перешкодою офіційно стати частиною цієї легендарної структури стала кримінальна справа, порушена проти мене ухвалою суду за позовом представників Московського патріархату. Ця справа й досі розслідується. Але ми домовилися зі слідчим, що за потреби я намагатимусь бути на зв’язку.

Після вирішення цих проблем я пішов добровольцем, написавши заяву, щоб мене мобілізували. Тепер офіційно служу в «Азові» мінометником-вогневиком. Поки що другим номером. Сподіваюся скоро стати навідником.

Додамо, що наразі обласний депутат виконує бойові завдання у Донецькій області.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також