Колишній керівник Рівненської ОДА керуватиме офісом благодійного фонду «Тайри» у Рівному

5536 0

Ми у соцмережах:

Віталій Чугунніков - на фото другий ліворуч

Віталій Чугунніков, який керував Рівненською обласною адміністрацією у 2014-2016 роках, а потім став бізнесменом і меценатом, має тепер нову роботу.

Він очолив рівненську команду регіонального офісу благодійного фонду «Мрія», який створила цьогоріч Юлія Паєвська, більш відома як парамедикиня «Тайра» .

«Мрія»  буде дбати про родини військовополонених та цивільних бранців, а також загиблих воїнів. Це вже четверте представництво фундації в обласних центрах після Кропивницького, Івано-Франківська та Хмельницького.

- Регіональний офіс у Рівному стане центром координації благодійних програм і проектів, спрямованих на підтримку вразливих груп населення, особливо дітей та сімей полеглих захисників, військових і цивільних бранців. "Наша спільна відповідальність - допомогти цим дітям не загубитися після отриманих травм, подарувати їм стимул жити, мріяти, радіти і вірити в себе, - наголосила ппід час перебування у Рівному волонтерка Тетяна Комлик, яка є виконавчою директоркою БФ Мрія. Ми прагнемо бути ближче до родин Героїв, щоб вони не залишати їх наодинці з проблемами і тривогами. Тож дякуємо колегам за ініціативність та бажання працювати спільно з нами над важливою справою!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також