Коли «Фіалка» закінчить ремонт стадіону у Костополі?

2417 3

Ми у соцмережах:

Коли «Фіалка» закінчить ремонт стадіону у Костополі?

Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко каже, що незабаром стадіон «Колос» в Костополі відкриється після реконструкції. Але він тут, певне, не був і не бачив, що до відкриття ще далеко.

Реконструкцію стадіону фірма «Фіалка» розпочала у другому півріччі 2018 року і мала закінчити до морозів, тобто до кінця того ж 2018 року. Та не закінчила й досі. Вхідні ворота лежать на землі місяцями. Люди кажуть, що на них не такі завіси, і через це ворота не можна поставити.

Перед входом ще з осені лежить купи здертого з бігових доріжок старого асфальту. Електронного табло на стадіоні ще немає. Як виглядають підтрибунні приміщення з роздягальнями та душовими, про які ще взимку розповідав Олексій Муляренко, нібито в них вже все повністю зроблено, видно на фото. Гумове покриття застелили на доріжки восени. Спочатку там працювала спеціальна машина, а потім, кажуть, нібито зламалася, й роботи завершували вручну. Тепер це треба переробляти. Мабуть, чекають теплішої погоди, бо робіт на стадіоні не видно. Виглядає це все сумно… 

Усі фото - Світлани Федас, спецкора РВ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також