Колектив санаторію «Червона Калина» передав на передову для бійців ЗСУ FPV-дрони та іншу допомогу

532 0

Ми у соцмережах:

Колектив санаторію «Червона Калина» передав на передову для бійців ЗСУ FPV-дрони та іншу допомогу

Про це йдеться у прес-релізі оздоровчого закладу

Це вже далеко не перша допомога від санаторію військовим у 2023 році.

Але цього разу ініціатором  такої допомоги стала видатна майстриня з декоративного мистецтва з Мелітополя, 85-річна Ганна Ждань, яка наразі знаходиться у "Червоній Калині".

"Наша сім’я та рідні щодня переживають за хлопців та дівчат, які звільняють землю від російських окупантів. І я кожен день думаю, щоб скоріше звільнили Мелітополь, бо я там живу. Щоб скоріше повернутися додому. І я вдячна, що колектив "Червоної Калини" миттєво відгукнувся та долучився до доброї справи. Хочу, щоб та допомога була на користь воїнам, аби мали більшу силу звільнити Мелітополь", - каже майстриня, Ганна Ульянівна , яка родом з села Рясники Гощанського району Рівненської області. До війни майстриня проживала в Мелітополі, а коли місто окупували російські загарбники, жінка виїхала на батьківщину.

До своєї місії керівництво та співробітники оздоровчого закладу поставилися максимально відповідально і сформували склад допомоги за нагальною потребою бійців ЗСУ, що на передовій. Так до переданої допомоги увійшли: FPV-дрони планшети, тактичне спорядження, зарядні  станції, медикаменти та продукти харчування.

"Допомога на Мелітопольський напрямок - це планшети, дрони та продукти харчування. А також зарядна станція. До цього було перерахування коштів. "Червона калина" системно підтримує ЗСУ. Це відбувається з грудня 2022 року, коли санаторій отримав ключового інвестора - міжнародну біо-реноваційну медичну компанію AREGY GROUP. І така допомога ЗСУ від "Червоної калини" лише зростатиме. Наш колектив активно підтримує військових, адже, завдяки ЗСУ ми маємо змогу працювати", - сказала директорка санаторію, Олена Попова.

Окрім військової допомоги, Ганна Ульянівна вишила для бійців, які боронять нашу країну від ворога "на нулі" рушник-оберіг.

"Рушничок вишила, щоб він був як оберіг воїнам. Мій рушничок їм допоможе, тут їм благословення на все, щоб мали силу та здоров’я все відвоювати. Я вірю, що цей оберіг вбереже й захистить наших бійців від російських куль і снарядів та супроводить до перемоги. Щоб наша Україна була незалежна, самостійна і щаслива", - каже, майстриня Ганна Ждань.

Наразі, уся допомога доставлена на фронт, спрямована до підрозділів, які за допомогою БпЛА наносять удари по ворогу на Мелітопольському напрямку.

Нагадаємо, що у грудні 2022 року санаторій "Червона Калина" у Рівненській області отримав нового ключового інвестора - це Міжнародна біо-реноваційна медична компанія Aregy Group.

У 2023 році вищезазначена компанія представила Програму реновації та розвитку санаторію «Червона Калина»- як біо-реноваційного курорту Рівненського регіону.

В рамках реалізації даної програми інвестиції на реконструкцію підприємства складуть понад $20 млн. Також, передбачається створення понад 200 робочих місць, що забезпечить близько 30 млн грн надходжень до державного бюджету.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також