Кімнатні рослини захищають від вірусів та бактерій

978 0

Ми у соцмережах:

Кімнатні рослини захищають від вірусів та бактерій

Називають чотири кімнатні рослини, які не тільки прикрасять ваш дім, а ще й захищатимуть від хвороб та бактерій. А в холодну пору року це особливо важливо.

Герань. Вона не лише гарна, а ще здатна захистити помешкання від розповсюдження вірусів та хвороботворних організмів. Це все завдяки її листочкам, які виділяють речовини, що борються з бактеріями різноманітних респіраторних захворювань.

Сансевієрія. Її ще називають «тещин язик». Це тропічна рослина із зеленим загостреним листям, яка здатна підтримати у помешканні здоровий клімат. Сансевієрія не лише очищає, а й зволожує повітря. А речовини, що виділяються з її листя, мають противірусні властивості.

Монстера. Ця вічнозелена тропічна рослина досить популярна серед дизайнерів інтер’єру. Але й має здатність пригнічувати всі віруси та бактерії, які є в помешканні, а також іонізує повітря.

Лимон. Всі цитрусові відомі своїми цілющими властивостями. Але це не лише плоди, а й самі дерева, на яких вони ростуть. Листя лимона виділяє ефірні олії, які дуже ефективні у боротьбі з бактеріями та вірусами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також