«Хрестоносці» обіграли «Пантер»

1297 0

Ми у соцмережах:

«Хрестоносці» обіграли «Пантер»

Рівненсько-здолбунівська команда «Хрестоносці» на стадіоні мототреку в Рівному перемогла «Пантер» з Полтави — 42:6. Це був матч з американського футболу в рамках юніорського чемпіонату України.

Загалом у цьому чемпіонаті виступає чотири колективи. Вони сформовані переважно з гравців 2003 р.н., але, як розповів президент Федерації американського футболу Рівного Сергій Грицак, допускається також участь кількох дорослих футболістів. Крім «Хрестоносців» та «Пантер», також грають київські «Молотобойці» та «Вовки» з Вінниці. Саме останні, маючи дві перемоги, очолюють турнірну таблицю. У рівнян та полтавців по одній перемозі.

Заключну гру цього чемпіонату «Хрестоносці» проведуть 3 листопада у Рівному проти «Молотобойців». У разі перемоги наша команда здобуде срібні нагороди.

А найближчої суботи на рівненському мототреці відбудеться одразу кілька дитячо-юнацьких поєдинків. Об 11.00 команди з Рівного, Вінниці та Києва (вік гравців до 11 років) гратимуть у флаг-футбол. Це буде тур чемпіонату України. А о 15.00 в рамках чемпіонату України U-15 на поле вийдуть здолбунівські «Орли» та столичні «Молотобойці». Поєдинок пройде за дорослими правилами, хлопці гратимуть у шоломах та каркасах.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також