Хокейний талант: Маккіннон відзначає другий 100-очковий сезон

242 0

Ми у соцмережах:

Хокейний талант: Маккіннон відзначає другий 100-очковий сезон

Маккіннон набирає другий 100-очковий сезон у своїй кар'єрі

Нейтан Маккіннон, надзвичайно талановитий центральний нападник "Колорадо Евеланш", невпинно продовжує писати історію франшизи. 28-річний канадський форвард вдруге поспіль у своїй кар'єрі подолав рубіж у 100 очок за регулярний сезон Національної хокейної ліги, що неодмінно впливає на ставки на хокей, адже його стабільні виступи роблять "Евеланш" одними з фаворитів у боротьбі за Стенлі Кубок.

Досягнення Маккіннона стало офіційним під час гри "Евеланш" проти "Чикаго Блекгокс" 28 березня. Зірковий нападник вийшов на цю зустріч, маючи в своєму активі 98 очок (35 голів та 63 передачі) у 60 матчах сезону. Перебуваючи на вражаючій семиматчевій результативній серії, в якій він наколотив 13 очок (3+10), Маккіннон зрештою здобув заповітне 100-е очко. Ставки на хокей у Фаворит спорт в той вечір були особливо гарячими.

Це сталося на 58-й хвилині третього періоду, коли Нейтан вийшов віч-на-віч з ветераном воротарської бригади "Блекгокс" Петром Мразеком. Потужний кидок канадця став несхитним для словацького голкіпера. Гол Маккіннона зробив рахунок тієї зустрічі 5:0 на користь "лавин".

Для 28-річного форварда поточний сезон 2022/23 років став другим поспіль, в якому він переступив стоочкову позначку. Рік тому Нейтан встановив свій нинішній особистий рекорд результативності, заробивши 111 очок. І зараз у нього є всі шанси посунути власне досягнення, адже залишилося провести ще 22 матчі регулярки.

Якщо Маккіннон і надалі демонструватиме свій нинішній видатний рівень гри, то стане лише другим гравцем в історії "Колорадо" після легендарного Петра Стастні, якому вдалося подолати позначку 130 очок за сезон. У культовому для франшизи регулярному чемпіонаті 1981/82 років Стастні заробив 139 очок (46 голів та 93 передачі).

Загалом же Нейтан входить в трійку найрезультативніших гравців "Евеланш" за всю історію існування команди починаючи з сезону 2015/16 років. А з наступного сезону 2016/17 він взагалі є одним з двох абсолютних лідерів бомбардирів клубу.

Маккіннон був ключовою фігурою в системі "лавин" відтоді, як потрапив до складу команди на драфті 2013 року. Його високі показники результативності стали однією з рушійних сил того стрімкого прогресу, який демонструє "Колорадо" в останні роки.

В поточному сезоні зіркового форварда цілком реально побачити серед трьох найрезультативніших гравців не лише франшизи, а й всієї НХЛ. Адже він має шанс випередити легендарних бомбардирів "Евеланш" Джо Сакіка та Петра Форсберга.

Нейтан Маккіннон встановлює одне досягнення за іншим як на індивідуальному рівні, так і в складі команди. Торік він допоміг "Колорадо" вперше за 21 рік завоювати головний трофей НХЛ - Кубок Стенлі. А зараз продовжує штурмувати абсолютні рекордні показники результативності в історії франшизи.

Феноменальний канадець лише у 28 років демонструє абсолютно зіркову хокейну кар'єру. І все вказує на те, що здобутки Маккіннона будуть лише примножуватися з року в рік. Його приголомшлива результативність стала основою успіху "Колорадо Евеланш" та новою сторінкою в історії легендарної команди. Любителі робити ставки на хокей пильно стежать за результативністю Маккіннона.

 


@ — друкується на правах реклами.


Участь в азартних іграх
може викликати
ігрову залежність.

Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також