Хочуть, щоб Укрзалізниця відновила рух електоропотягів «Рівне-Могиляни»

919 0

Ми у соцмережах:

Хочуть, щоб Укрзалізниця відновила рух електоропотягів «Рівне-Могиляни»

Відновити рух електоропотягів «Рівне-Могиляни» на час відправлення з Рівного о 12:30 та «Могиляни-Рівне» на час відправлення зі Здолбунова о 14:40! Депутатський запит Павла Дутка до правління АТ «Укрзалізниця» із такою вимогою підтримала минулого тижня Рівненська районна рада.

Про це депутат Павло Дутко повідомив на своїй фейбук-сторінці.
 
-  Впродовж кількох останніх місяців отримав чимало скарг від жителів Здолбунова та Квасилова на відсутність потягу, яким можна було б дістатися з Рівного до цих населених пунктів у обідню пору. Усім відомо, що чимало пенсіонерів та людей інших категорій добираються до Рівного зранку саме потягом. Але великою проблемою є те, що дістатися назад з Рівного у зв’язку зі значним скороченням кількості поїздів можна лише о 17.30 вечора і ніяк не раніше. 
 
Вважаю, що так бути не повинно і жителів Рівненського району потрібно повноцінно забезпечити усіма видами громадського транспорту, щоб вони самостійно обирали, послугами якого з них користуватися. 
 
Чекаємо відповіді та реакції від Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia. Сподіваюся, що її нове керівництво прислухається до наших вимог і розпочне свою діяльність з відновлення скасованого раніше, але дуже потрібного пасажирам електропотягу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також