Ірванець читав дівчатам вірші і продавав свої книжки

1122 0

Ми у соцмережах:

Ірванець читав дівчатам вірші і продавав свої книжки

В Рівненській обласній бібліотеці для молоді відомий український письменник Олександр Ірванець зустрівся з юними шанувальниками його творчості, щоб розповісти, як і для чого писати та поспілкуватися. Окрім того, поет презентував збірку - “Пісні війни”.

 Самобутній та іронічний Олександр Ірванець, у притаманній саме йому манері, розповів історії написання того чи іншого твору, пояснив чому саме таку концепцію обрав, коментував реалії сьогодення та висловлював власні думки. Він не з тих, хто може дозволити собі стояти осторонь суспільного життя в Україні. Автор представив свою збірку «Пісні війни» та емоційно декламував з неї кращі вірші, які присутні зустріли гучними оплесками.

Пан Олександр читав свої нові вірші та згадував старі, жартував, розповідав різні моменти зі свого цікавого життя. Його поезії насичені незвичайними та оригінальними римами, дуже влучні та часто набувають ознак афористичності.

Письменник поділився з читачами своїми літературними уподобаннями та планами на майбутнє. По закінченню зустрічі вони ще довго спілкувались, брали автографи та фотографувались. Невелика кількість книг, що була у автора зникла за лічені хвилини, що цілком закономірно. Шанувальники творчості виходили з зустрічі під великим враженням та зазначили, що Ірванець, як завжди, був неповторний.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також