Інвестори та бізнесмени з’їхалися до Рівного на РЕНОМЕ Business Day (ФОТО)

1654 0

Ми у соцмережах:

Інвестори та бізнесмени з’їхалися до Рівного на РЕНОМЕ Business Day (ФОТО)

У Рівному пройшов насичений економічний форум, організований компанією РЕНОМЕ. На захід, присвячений темам бізнесу, інвестування та управління капіталом, з’їхалося понад 200 директорів та представників провідних компаній західного регіону. Подія такого масштабу в Рівному проводиться чи не вперше, тож «РВ» зафіксувала найважливіші моменти.

Зустріч бізнесменів проходила в готельно-ресторанному комплексі «Софія» 14 серпня. Реєстрацію пройшли понад дві сотні учасників. Це люди, яких зацікавлять основні течії розвитку бізнесу на найближчі роки: вивчення трендів, обмін досвідом і контактами, відкритий діалог.

-          Є практика, коли бізнеси збираються погалузево, але зникла практика, коли вони збираються регіонально, - зазначила генеральний директор групи компаній РЕНОМЕ Надія Гладкевич. – А це потрібно Україні в теперішніх умовах, коли потрібно перебудовувати економіку. Нам треба виходити за кордон і ставати потужнішими. Сподіваюся, що наш форум стане гарним стартом для спілкування і вироблення стратегії регіону, розвитку найбільш перспективних галузей. Мета саме сьогоднішньої події – перезнайомити представників бізнесу різних галузей, завести товариські і партнерські стосунки, можливо, прорекламувати послуги одне одного, можливо, об’єднатися. І в такий спосіб зробити нашу область сильнішою. 

На форумі свої останні аналітичні дослідження та прогнози представили рейтингові незалежні аналітики України та авторитетні міжнародні фінансові інституції (Dragon Capital, KANTAR TNS, ЄБРР). Один зі спікерів, інвестбанкір Dragon Capital Сергій Фурса зазначив:

-          Сьогодні ми поговорили про загальні тренди в українській економіці та ті речі, які необхідно зробити, щоб нарешті стати багатими та успішними. Перш за все для цього потрібно на місцях реалізовувати реформи МВФ. Польща пройшла цією ж дорогою в 90-і, тому й для України це реально – досягти таких же результатів, як близький сусід. Якщо не будемо їх здійснювати, нас чекає сумна доля Венесуели, яка була найбагатшою країною.

Спікери ознайомили бізнес-аудиторію з поведінковими прогнозами, представили успішні стратегії виходу України на міжнародні ринки, конкурентні доктрини, що діють в економічних реаліях сьогодення держави. Бізнес Рівненщини, Волині та інших західних регіонів ознайомили з практиками відомих міжнародних інституцій та успішними ініціативами, що творять тренди сьогодення. 

Валерій Гусак, власник бізнес-системи «Домова служба», яка працює в Рівному, Луцьку, Львові, Тернополі і Вінниці, пояснив, чому приїхав на форум:

-          Перш за все мені імпонує РЕНОМЕ і його розвиток. Під час форуму хочу почерпнути нові ідеї, бо будь-який бізнес прагне розвиватися. Отримати запрошення на подію – гарна можливість почерпнути нове, яке можна буде застосувати у своїй справі. Це також нагода поспілкуватися з цікавими людьми, багатьох з яких я вже знаю. Комунікація дуже важлива, адже людина завжди довіряє людині. Коли ви знаєте когось особисто, це значно зменшує бар’єри в розвитку, ніж би ви спілкувалися через Месенджер або електронну пошту.

На форумі були представники рівненської влади: міський голова Володимир Хомко, секретар Сергій Паладійчук, заступник Віталій Герман, та інші. Радник міського голови з питань розвитку міста та інвестицій Сергій Гемберг, який теж був у їх числі, зазначив:

-          Формат  Business Day дуже цікавий, тому що група компаній РЕНОМЕ не ординарно відзначає черговий ювілей. Спікери діляться аналітичною і практичною інформацією про бізнес. На одному квадратному метрі концентруються і бізнесмени, і представники влади. Це можливість поспілкуватися, отримати нову інформацію та шанс зав’язати ділові контакти. Захід такого високого рівня бачу вперше і для Рівного таких заходів потрібно більше. Адже вони є маркерами корисного діалогу, бізнес активно реагує на такі речі.

По завершенню виступів спікерів та дискусійних панелей гості форуму мали змогу насолодитися виступами учасника проекту Голос Країни Зіновія Карача, гурту Whystko та джазовою концертною програмою.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також