Інвестиції у Рівному починаються… з Муляра

1672 0

Ми у соцмережах:

Володимир Муляр

Колишній обласний депутат Володимир Муляр призначений керівником управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Рівного. Досі це управління було без керівника, з двома лиш працівниками. Не виправдала сподівань й Агенція розвитку Рівного, яку з пафосом створювали ще за керівництва Олександра Третяка — для залучення грантів, кредитів та інвестицій.

Володимир Муляр може мати більші успіхи на посаді, ніж його попередники. Адже є помічником народного депутата із «Слуги народу» Олександра Аліксійчука. Вони разом працювали у структурах, які пов’язані з компанією «Інтербетон». Власником компанії «Інтербетон» є відомий бізнесмен та депутат Рівненської міської ради зі «Слуги народу» Юрій Чаборай. Саме таких зв’язків не вистачало попередникам Володимира Муляра.

Володимир Муляр, начальник управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Рівного:

— Раніше я консультував керівництво міста у цьому питанні, бо мав стосунок до грантових програм у приватному секторі. Я завжди переконую усіх, що гранти — це хороша можливість залучити інвестиції. Цією можливістю нам потрібно користуватися. Тому треба зробити усе, щоб у майбутньому саме Рівне стало регіональним лідером із залучення інвестицій від різних донорів. Насправді напрямків діяльності у цій сфері дуже багато: від програм з покращення енергоефективності — до культурного.

Я був здивований, коли дізнався, що в управлінні працює лише дві людини, і вони виконують колосальний обсяг роботи. Вважаю, якщо посилити це управління кадрами, то можна добитися набагато вищих результатів. Зараз моя мета — систематизувати роботу. Потрібно знати, які проєкти у Рівному вже готувалися чи були в розробці та які об’єкти у місті можуть бути цікавими для донорів. Таким містам, як Львів та Івано-Франківськ вдається залучати інвесторів навіть зараз. Тому я впевнений, що і Рівному вдасться це зробити.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також