Гість з Японії полив у Рівному сакури на алеї

1222 0

Ми у соцмережах:

Гість з Японії полив у Рівному сакури на алеї

Сьогодні міський голова Рівного Володимир Хомко зустрівся із першим секретарем Посольства Японії в Україні паном Ацуші Вакуі.

Гість овідомив, що він вперше у Рівному, від нашого міста у нього склалося приємне враження. Міський голова та перший секретар Посольства Японії в Україні обговорили можливості подальшої співпраці.

- Ми готові сприяти будь-яким контактам на будь-якому рівні, - заявив міський голова, - чи це промисловість, сільське господарство, історія чи культура.

Пан Ацуші Вакуі відзначив, що є великий потенціал для інвестицій у Рівне.

Після офіційної зустрічі перший секретар Посольства Японії в Україні пан Ацуші Вакуі та міський голова Володимир Хомко побували на алеї сакур, яка віднедавна з’явилася поблизу облмуздрамтеатру, завдяки посольству Японії в Україні, та символічно спільно підлили саджанці. Обидві сторони висловили сподівання, що невдовзі ця алея стане одним із улюблених місць відпочинку рівнян та гостей міста. Незабаром там вклауть бруківку та встановлять лавочки.

Нагадаємо, що торік виповнюється 25 років з часу встановлення дипломатичних відносин між Японією та Україною. З цієї нагоди посольство Японії розпочало компанію із висадження дерев сакури, яка є символом країни, по всій території України. Одним з 20 міст, де згодом зацвіте "японська вишня", стало Рівне

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також