Гемберг домовився у Польщі про спільний меблевий форум на Рівненщині

683 0

Ми у соцмережах:

Гемберг домовився у Польщі про спільний меблевий форум на Рівненщині

Спільна подія українсько-польських меблевиків відбудеться восени у Рівному.

Про проведення спільного заходу домовився заступник голови ОДА Сергій Гемберг. Разом із делегацією під час робочого візиту у Польщу вони відвідали партнерське Вармінсько-Мазурське воєводство. Зокрема, побували на підприємстві одного з найбільших виробників меблів регіону Szynaka-Meble.

Компанія має 60-річний досвід у меблевій галузі та експортує свою продукцію у понад півсотні країн світу. У її складі 7 заводів, де працює 3,5 тисячі робітників.

- Разом із керівником Яном Шинакою домовилися про спільну подію восени у Рівному. Це буде форум українсько-польських меблевиків. Таким чином продовжимо зміцнювати співпрацю між меблевими кластерами регіонів. До речі, пан Ян є також президентом Польської торгово-промислової палати виробників меблів та членом Ради підприємництва при президентові Польщі, - розповів Сергій Гемберг.

Нагадаємо, під час останнього візиту на Рівненщину керівник польської меблевої компанії Szynaka-Meble Ян Шинака підписав із начальником Рівненської ОВА Віталієм Ковалем меморандум про співпрацю. Головна ціль – сприяти розвитку меблевої галузі та створити виробничу кооперацію підприємств з виробництва меблів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також