Футбольний “бос” з нардепами на Рівненщині сипали грошима

1103 0

Ми у соцмережах:

Футбольний “бос” з нардепами на Рівненщині сипали грошима

Було помітно, що VIP-гості втомлені. Кажуть, над скарбницею безперервно працювали три останні дні. Тому їх поїздку в наш край відчутно скоротили, прибравши оглядову частину.

DSC_0938 DSC_0941

Рівне стало 25 містом, в якому комітет Верховної Ради України з питань бюджету проводить виїзне засідання. Його очолює президент Федерації футболу України Андрій Павелко, батьки якого родом із села Корнин Рівненського району.

DSC_0935

Тому про це йому наші завбачливі можновладці постійно нагадували, просячи грошей.

DSC_0915

Супроводжували Павелка і компанію його друг, президент футбольного клубу “Верес” Олексій Хахльов та голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

DSC_0953 

Зокрема, в обласному центрі нардепи відвідали стадіон “Авангард”. Усі присутні ще раз почули, що експертиза проекту реконструкції скоро буде.

DSC_0904 

В контексті розмов про майбутній стадіон, який рівняни через його стан уже давно прозвали колізеєм, міський голова Володимир Хомко попросив грошей.

DSC_0886 

Мовляв, міський бюджет майже повністю покриє витрати, але допомога державного не завадила б.

DSC_0959 DSC_0966

Після цього в Рівненській ОДА відзвітувалися начальники за потрачені кошти, а потім попросили фінансової допомоги із будівництвом об'їзної біля Рівного, купівлею “швидких” та ремонтом пам'яток архітектури.

DSC_1005 

Члени “бюджетного” комітету Верховної Ради України все вислухали та обіцяли допомогти. Але не сказали конкретно на що виділять додаткове фінансування. Бо через велику кількість прохань так і не змогли визначитись.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також