Фонд Шакирзяна допоміг Рівненському військовому госпіталю

435 0

Ми у соцмережах:

Фонд Шакирзяна допоміг Рівненському військовому госпіталю

Вже кілька років поспіль благодійна організація «Фонд Віктора Шакирзяна» опікується потребами військовослужбовців.

Сьогодні, 27 лютого волонтери вкотре передали гуманітарну допомогу у один з Рівненських військових госпіталів. Таким чином, для потреб пацієнтів, у шпиталь надішло близько 2 тисяч кілограмів харчів.

За словами секретаря міськради, виконуючого обов’язки голови Рівного Віктора Шакирзяна, підтримка військових, тут у тилу, не менш важлива, аніж на лінії фронту.

“Сьогодні ми вчергове передаємо гуманітарну допомогу для потреб військових. Ми постійно на зв’язку також із медичними закладами, де проходять лікування військовослужбовці після поранень і намагаємося завжди реагувати на їхні потреби. Цього разу спільно з волонтерами передали у Рівненський госпіталь харчі. 

Раніше, ми також доставляли у медзаклад ліки, засоби гігієни, різноманітні медичні засоби. Нагадаю, що Фондом Віктора Шакирзяна також було встановлено у цьому шпиталі підйомник, вартістю в один мільйон гривень, аби поранених пацієнтів було більш комфортно транспортувати до перев’язувальної кімнати чи операційного блоку. Окрім цього, допомога надходить і різним військовим частинам, які нині захищають нашу державу на лінії фронту. Не зупиняємося допомагати. Сьогодні це обов’язок кожного з нас
”, - зазначив Віктор Шакирзян.

До слова, вже невдовзі волонтери доставлять гуманітарну допомогу у ще один з госпіталів Рівненщини. Благодійники додають, робитимуть це доти, доки у цьому буде потреба.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також