Фабрика на Рівненщині, макарони якої купують африканці та американці, суттєво збільшить потужність нового заводу

9085 0

Ми у соцмережах:

Фабрика на Рівненщині, макарони якої купують африканці та американці,  суттєво збільшить потужність нового заводу

Фабрика на Рівненщині виготовила торік 10 тисяч тонн макаронів. Підприємство «Віліс» виготовляє понад 15 видів макаронних виробів.

Компанія забезпечує робочими місцями майже 100 осіб та планує масштабуватися. Про це повідомив начальник РівнеОВА Олександр Коваль, який відвідав виробництво.

- Лише за минулий рік тут виробили 10 тисяч тонн макаронної продукції. Фабрика також успішно експортує свій товар. Наразі її вироби можна знайти на полицях магазинів у Євросоюзі, Грузії, Молдові, країнах Африки та Америки. Підприємство має договір на постачання продукції в рамках Програми ООН World Food Programme, - розповів начальник ОВА.

Нещодавно на підприємстві завершили будівництво першої лінії нового заводу із потужністю 20 тонн за добу. У проєкт інвестували 110 млн гривень, з них - 50 млн залучили за державною програмою «5-7-9».

Очікується, що запуск другої лінії у цьому році забезпечить ще 80 нових робочих місць та збільшить потужність збудованого заводу до 40 тонн за добу.

- Незважаючи на війну, компанія продовжує зростання та масштабується. Їхній приклад доводить, що підприємці Рівненщини вірять у перемогу. Тому вони не зупиняються, вкладають ресурси у свій бізнес та розвивають економіку області, - сказав Олександр Коваль. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також