Ексзаступниця міського голови Рівного отримала нову посаду у селищі

4189 0

Ми у соцмережах:

Ексзаступниця міського голови Рівного отримала нову посаду у селищі

Колишня заступниця міського голови Рівного Марина Кузмічова, яка очолювала напрямок освіти та культури і у вересні 2023 року звільнилась, тепер отримала нову посаду у Гощі

Про поповнення у своїй команді повідомив у Фейсбуці селищний голова Гощі Микола Панчук:  

- Знайомтеся - Марина Кузмічова, яка з 1 березня працює начальницею відділу культури, молоді, спорту та туризму Гощанської селищної ради.

За плечами Марини Кузмічової цінний досвід викладацької та управлінської роботи. Працювала викладачкою Львівської дитячої музичної школи, керівницею гуртка музичної школи при Рівненському міському Палаці дітей та молоді, старшою викладачкою Рівненської державної музичної школи №2.

У професійній біографії Марини Анатоліївни - майже три роки роботи на посаді заступниці міського голови Рівного з питань освіти та культури та понад 11 років - на посаді Голови правління Рівненської обласної членської благодійної організації «Серце дітям України».

Впевнений, що з приходом Марини Кузмічової галузь культури громади отримає нове дихання. Від себе обіцяю всіляко допомагати новій керівниці в реалізації найамбітніших рішення, які працюватимуть на розвиток галузі. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також