Екіпаж поліції допоміг жителям Київщини, які на Сарненщині влетіли у вибоїну, дістатися кордону

756 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Дорога — непередбачувана. Ніколи не знаєш, як мине поїздка незалежно від відстані. Тому всім учасникам дорожнього руху треба зважати на тих, хто потребує допомоги, яка подекуди потрібна терміново.

За несприятливих погодних умов та при недостатній видимості водій кросовера «Mazda», житель Київської області, на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» неподалік міста Сарни близько 21-ї години потрапив у вибоїну, внаслідок чого пошкодилися два задніх колеса.

Екіпаж сектору реагування Сарненського райвідділу поліції під час патрулювання зупинився біля авто, водій якого розгублено дивився на пошкодження і не знав, що робити та куди телефонувати.

Поліцейські Марія Камінська та Олег Примак допомогли зняти шини та зафіксували кросовер на домкратах, один із яких дістали зі службового авто.

На найближчій станції техобслуговування фахівці швидко виконали свою роботу і вже готові до використання колеса встановили на автомобілі. Водій та четверо пасажирок подякували поліцейським і вирушили в дорогу, адже поспішали до кордону.

А вже наступного дня зателефонували на спецлінію 102, аби ще раз висловити вдячність інспекторам поліції.

Бути людяним потрібно кожному незалежно від віку, статусу чи місця перебування. Все буде Україна! 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також