Двох добряче п'яних водіїв зупинили патрульні на Дубенщині

2114 0

Ми у соцмережах:

Двох добряче п'яних водіїв зупинили патрульні на Дубенщині

Безвідповідальні водії думають, що зможуть уникнути відповідальності за пиятику, однак це хибна думка. На все свій час, стверджують патрульні.

Учора, близько 22-ї години в селі Острожець Дубенського району, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. Під час перевірки документів у водія патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на місці, результат позитивний — 2.62 проміле. До того ж патрульні з'ясували, що чоловік не отримував посвідчення водія. На 26-річного порушника склали: протокол за керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння та за керування транспортним засобом особою, що не має права керування.

Інша подія трапилася вже сьогодні у комендантську годину у селі Верба Дубенського району. Там патрульні зупинили квадроцикл SOK MOTO без номерного знаку. Під час спілкування патрульні виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Результат позитивний — 1.83 проміле. Також водій не мав права керувати таким транспортним засобом, адже не отримував посвідчення водія і вчинив правопорушення повторно упродовж року. На 34-річного чоловіка патрульні склали протокол за керування транспортним засобом особою у стані сп'яніння,  за керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року, а також постанову за керування транспортним засобом без номерного знаку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також