Два воїни повертаються з війни на Березнівщину «на щитах»

1119 0

Ми у соцмережах:

Два воїни повертаються з війни на Березнівщину «на щитах»

24 грудня у Березнівській громаді оголошено днем жалоби: додому повертаються захисники Володимир Кондратюк та Михайло Іванчук.

У неділю Березнівщина у скорботі зустрічатиме 34-річного Володимира Кондратюка з села Зірне та 48-річного Михайла Іванчука з села Городище.

Прибуття військового кортежу із загиблими українським воїнами очікується у місті Березне орієнтовно о 10:00-10:30 год. (час може бути змінено!). Проїзд містом буде вулицею Андріївська до пам’ятника Тарасу Бульбі-Боровцю, біля якого кортеж розділиться у двох напрямках.

Володимира Кондратюка супроводжуватимуть до дому вулицями Корецька, Теклівська, Героїв України, Зірненська у напрямку рідного села. У Зірному кортеж рухатиметься вулицями Зірненська, Сонячна, Першотравнева.

Михайла Іванчука проведуть до дому міською вулицею М.Буховича у напрямку села Городище, у якому кортеж рухатиметься вулицями Незалежності, Полянська, Нова, Лізянська.

Прохання до жителів населених пунктів Березнівщини, через які пролягатиме шлях військового кортежу, з шаною зустріти наших Героїв-захисників.

Військове поховання Володимира Кондратюка відбудеться у цей же день - неділю, 24 грудня. Прощання з захисником розпочнеться о 12:00  у будинку за адресою: вул. Першотравнева, 35, село Зірне. Потому траурна колона вирушить до Храму Різдва Пресвятої Борогородиці міста Березне для проведення заупокійної служби. Останній земний шлях Володимира проляже до місцевого сільського кладовища міськими вулицями (Київська, В.Чорновола, Андріївська, Зірненська) та через центр села Зірне.

Військове поховання Михайла Іванчука відбудеться також у цей же день - неділю,  24 грудня. Прощання з захисником розпочнеться о 12:00 у будинку за адресою: вул. Лізянська, 8, село Городище. Заупокійна служба за загиблим захисником відбудеться у церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Городище. Поховання Михайла проходитиме на місцевому сільському кладовищі в урочищі Лізяно.

Березнівська міська рада просить земляків доєднатися до вшанування пам'яті захисників. які віддали життя за світле майбутнє України.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також